Ayurvedische Hoofdmassage

Deze behandeling is ideaal bij stress- en hoofdpijnklachten. Het hoofd wordt gemasseerd, maar ook de nek en schouders komen aan bod. Met therapeutische olie worden drukpunten geactiveerd, wat meteen voor verlichting van klachten zorgt.

De prijs van deze behandeling is € 35,- en duurt ca. 30 minuten.

Ayurvedische Full Body Massage (Abhyanga)

Het woord Abhyanga betekent letterlijk: “liefdevolle handen”. Het hele lichaam wordt met warme kruidenolie gemasseerd, wat een weldadig gevoel geeft. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je gewrichten en spieren worden soepel. Deze massage heeft ook een pijnstillend effect bij reumatische klachten en bijvoorbeeld fibromyalgie. Doordat het transport in het lichaam gestimuleerd wordt, is het voor de huid ook pure verwennerij!  

De prijs van deze behandeling is € 65,- en duurt ca. 60 minuten.

Deze massage kan ook als vierhanden massage gegeven worden, waardoor het nog krachtiger zal zijn.

De prijs van deze vierhanden massage is €85,- en duurt ca. 60 minuten.

Shirodhara

Totale ontspanning van lichaam en geest. Dat bieden wij u middels de eeuwenoude behandelingswijze: Shirodhara. Na een lichaamsmassage, neemt u plaats op onze originele Indiase dhroni en wordt er lauwwarme therapeutische olie over uw hoofd gegoten. Door deze kalme stroom, zult u zich helemaal ontspannen voelen. In uw hoofd zullen de linker- en rechter hersenhelft weer in balans komen, waardoor klachten verdwijnen. Deze behandeling adviseren wij bij stress, burn-out en diverse psychische klachten.

Prijs van deze behandeling is € 75,- en duurt ca. 60 minuten.

Een vervolgbehandeling kost €55,- en duurt ca. 60 minuten.

Ayurvedische Reinigingskuur

Heb je al geruime tijd rugklachten of vage klachten zoals een opgeblazen of zwaar gevoel? Als de spijsvertering niet goed functioneert kunnen dergelijke klachten ontstaan en later leiden tot ziekte. Wij bieden een lichaamsmassage aan gevolgd door zweten in onze speciale Indiase swedana. Doordat door de massage het lichaam al gestimuleerd is komen hierdoor afvalstoffen nog makkelijker vrij. Uw hoofd blijft koel, de rest van het lichaam doet het werk!

De prijs van deze behandeling is € 65,- en duurt ca. 60 minuten.

Ayurveda Aroma Touch

Bij deze behandeling wordt het hoofd, de rug en de voeten gedurende een uur heerlijk gemasseerd met de uiterst krachtige oliën van doTERRA. Deze heerlijk geurende oliën dringen tot diep in de weefsels door en zijn heilzaam voor lichaam en geest. Het zorgt dus voor een diepe ontspanning, terwijl de inwendige organen gestimuleerd worden.

De prijs van deze behandeling is € 55,- en duurt ca. 60 minuten.