SHIROBHYANGA

Deze behandeling is ideaal bij stress- en hoofdpijnklachten. Het hoofd wordt gemasseerd, maar ook de nek en schouders komen aan bod. Met therapeutische olie worden drukpunten geactiveerd, wat meteen voor verlichting van klachten zorgt.

De prijs van deze behandeling is €45,- en duurt ca. 30 minuten.

ABHYANGA

Het woord Abhyanga betekent letterlijk: “liefdevolle handen”. Het hele lichaam wordt met warme kruidenolie gemasseerd, wat een weldadig gevoel geeft. De bloedsomloop wordt gestimuleerd en je gewrichten en spieren worden soepel. Deze massage heeft ook een pijnstillend effect bij reumatische klachten en bijvoorbeeld fibromyalgie. Doordat het transport in het lichaam gestimuleerd wordt, is het voor de huid ook pure verwennerij!  

De prijs van deze behandeling is €85,- en duurt ca. 60 minuten.

Deze massage kan ook als vierhanden massage gegeven worden, waardoor het nog krachtiger zal zijn.

De prijs van deze vierhanden massage is €95,- en duurt ca. 60 minuten.

SHIRODHARA

Totale ontspanning van lichaam en geest. Dat bieden wij u middels de eeuwenoude behandelingswijze: Shirodhara. Na een lichaamsmassage, neemt u plaats op onze originele Indiase dhroni en wordt er lauwwarme therapeutische olie over uw hoofd gegoten. Door deze kalme stroom, zult u zich helemaal ontspannen voelen. In uw hoofd zullen de linker- en rechter hersenhelft weer in balans komen, waardoor klachten verdwijnen. Deze behandeling adviseren wij bij stress, burn-out en diverse psychische klachten.

Prijs van deze behandeling is €95,- en duurt ca. 60 minuten.

Een vervolgbehandeling kost €70,- en duurt ca. 60 minuten.

SWEDANA

Heb je al geruime tijd rugklachten of klachten zoals een opgeblazen of zwaar gevoel? Als de spijsvertering niet goed functioneert kunnen dergelijke klachten ontstaan en later leiden tot ziekte. Wij bieden een korte abhyanga lichaamsmassage aan gevolgd door zweten in onze speciale Indiase swedana. Door de massage is het lichaam al gestimuleerd en komen afvalstoffen nog beter vrij. Uw hoofd blijft koel, de rest van het lichaam doet het werk!

De prijs van deze behandeling is €75,- en duurt ca.60 minuten.

KATIBASTI

Deze behandeling is helemaal gericht op pijnbestrijding. Bijvoorbeeld bij rugklachten: hernia, stijfheid, spierpijn, lage en hoge rugpijn, bekkenpijn, pijn tussen de schouderbladen, etc. Katibasti ontspant het overbelaste gedeelte van de rug en brengt het tot diepe ontspanning door de zachte massage en de doordringende werking van de medicinale olie die toegepast wordt tegen pijnklachten. Katibasti verbeterd de bloedcirculatie en versterkt de spieren en zenuwen van het behandelde gebied. Hoe gaat katibasti in zijn werk? Er wordt een deegrol gemaakt en geplakt op je rug, zodat er een dam ontstaat. Vervolgens wordt het volgegoten met warme medicinale olie (speciale kruidenolie tegen pijn). Hierbij wordt er gebruik gemaakt van infrarood warmte die de olie op temperatuur houdt waarbij de warmte doordringt tot in de diepere lagen van de huid. Vervolgens wordt er een speciale massage op rug en buik gedaan.

De prijs van deze behandeling is €80,- en duurt ca. 60 minuten.

KARNA PURANA

Dit is een oorbehandeling. Deze behandeling betekent letterlijk: olie gieten in je oor. Het bestaat uit een hoofdmasssage met marmapunten en het druppelen van medicinale olie of medicinale ghee in elk oor. Waar is het goed voor? Slapeloosheid, tinnitus, hoofpijn, angst, jetlag, oorpijn, het verbetert het gehoor en het verschoont het oor omdat oorwas losmaakt.

De prijs van deze behandeling is €40,- en duurt ca.30 minuten.

AKSHITARPANA

Dit is een oogbehandeling. Deze behandeling wordt gedaan om het achteruit gaan van het zicht te voorkomen of om het zicht te verbeteren. Het wordt gedaan door eerst een gezichtsmassage te geven en het masseren van de marmapunten die erop gericht zijn om het zicht te verbeteren gevolgd door een oogbad met medicinale ghee.

De prijs van deze behandeling is €40,- en duurt ca.30 minuten.

AYURYOGA

Ayuryoga is een samenvoeging van Ayurveda en Yoga. Dit zijn twee zusterwetenschappen, die niet los van elkaar gezien worden. Ayurveda werkt met haar geneeskundige aspecten om lichaam en geest in een gezonde conditie te brengen en houden. Terwijl yoga door middel van meditatie, ademhaling en asana ’s werkt aan een gezonde geest op zielsniveau.

In de yoga wordt naast meditatie gewerkt met asana ‘s, de diverse lichaamshoudingen, om het herstellend vermogen van het lichaam te activeren. De asana ’s werken ook ter ondersteuning van de meditatieprocessen en dan vooral met de pranayama, ademhaling.

De behandeling bestaat uit een anamnese en individuele yogatherapie.

De prijs van deze behandeling bedraagt €70,- en duurt ca. 60 minuten.

Een vervolg behandeling bedraagt 65,-.

INFRAROOD THERAPIE

Infrarood kennen we als een deel van de straling van de zon, met name de warmte die we voelen. Het is echter ook een soort straling die ons eigen lichaam genereert: de warmte die ons lichaam uitstraalt. Daarom is infraroodtherapie een veilige en milde vorm van therapie, die bovendien combineerbaar is met elke andere therapievorm.

Spier- of gewrichtspijn kan ons welbevinden en ons functioneren sterk beïnvloeden. Heeft u last van reuma of artrose? Heeft u uw spieren overbelast door intensief sporten of langdurig bureauwerk? Laat de pijn uw leven niet beheersen. Neem enkele keren per week de tijd om infrarood tot diep in uw spieren en gewrichten te laten doordringen en zo de pijn te verzachten.

Bij de behandeling wordt er een lichte Abhyanga massage gedaan waarna het lichaam met infrarood licht wordt verwarmd om de werking van de olie te versterken. Ook is het mogelijk om specifieke gewricht- en spierpijnen te behandelen.

De prijs van deze behandeling bedraagt €70,- en duurt ca. 45 minuten.

AROMA TOUCH

Bij deze behandeling wordt het hoofd, de rug en de voeten gedurende een uur heerlijk gemasseerd met de uiterst krachtige oliën van doTERRA. Deze heerlijk geurende oliën dringen tot diep in de weefsels door en zijn heilzaam voor lichaam en geest. Het zorgt dus voor een diepe ontspanning, terwijl de inwendige organen gestimuleerd worden.

De prijs van deze behandeling is € 55,- en duurt ca. 60 minuten.